Informatie

Voor de pauze
Charlotte Haesen betovert met haar stem, timing en haar prachtige performance. Moeiteloos sleept ze haar publiek mee in het verhaal van haar lied. In Autour du monde neemt ze het publiek samen met gitarist Philip Breidenbach mee op reis. In vier verschillende talen zingt ze de mooiste liedjes uit allerlei windstreken, waaronder ook een paar eigen composities. Er is veel aandacht voor het Franse chanson, klassiekers van bijvoorbeeld Barbara komen voorbij. Maar ook Joni Mitchell en Chet Baker ontbreken niet in deze verzameling.

Na de pauze
De befaamde flamencogitarist Eric Vaarzon Morel viert zijn 60e verjaardag en 35 jaar in de Nederlandse theaters met het jubileumprogramma Spaanse Sporen. Een muziekvoorstelling vol verhalen die ons leiden langs de Spaanse sporen in ons land: van de Spaanse kroegen in de Amsterdamse Warmoesstraat tot aan de Prinsenhof in Delft.
Met trots presenteert Eric zijn publiek vanavond ook een nieuwe ster aan het flamenco firmament in Nederland: flamencodanseres Conchita Boon. Zij vertolkt in dit programma vol vuur en passie Spaanse dansen als alegrías, soleá, farruca, bulerías en rumba.

Bijzonderheden

Vanwege de door corona veroorzaakte geringere zaalcapaciteit vindt het concert deze dag tweemaal plaats.

Kosten

Ticket : €21,00
CJP : €15.00

Meer 'activiteiten' van Ab-Art