Informatie

Het Alzheimer Café Vinkeveen opent vandaag in aangepaste vorm zijn deuren in de Boei in Vinkeveen.

Tijdens dit Alzheimer Café werken we niet zoals u van ons gewend bent met een thema, maar gaan we met elkaar in gesprek over de afgelopen periode. U kunt deze avond bij ons terecht met uw vragen en aangeven waar u behoefte aan heeft.

Hoe heeft u de zorg voor uw naaste ervaren in de afgelopen periode waarin we te maken kregen met het coronavirus? Graag willen wij met u in gesprek gaan over wat goed gegaan is, maar ook wat anders of beter had gekund.

Dementieconsulente Margretha van Engelenburg en vrijwilligers van het Alzheimer café zijn aanwezig voor een luisterend oor en het beantwoorden van uw vragen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen delen, dan bent u van harte welkom. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.

Bijzonderheden

In verband met de maatregelen van het RIVM en de 1,5 meter regel moet u zich voor deze avond vooraf aanmelden. U kunt zich tot en met 3 september aanmelden via mantelzorg@stdb.nl of 0297-230280. Geef hierbij aan met hoeveel personen u komt.

Blijf thuis als u klachten heeft die passen bij het coronavirus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen onderdeel van Tympaan-De Baat (0297) 230 280 of per e-mail mantelzorg@stdb.nl.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur.