Informatie

Toer Trimclub De Merel organiseert de 42e editie van de PK Sport Bosdijkloop. Hoofdsponsor Peter Kinkel uit Vinkeveen geeft het startschot voor alle afstanden.

Deze loop bestaat uit een halve marathon en een loop van 10 kilometer door het fraaie landschap in het buitengebied van de gemeente De Ronde Venen. Ook is er een loop van 5 kilometer en een Kids Run van 1 kilometer door de kern van Vinkeveen.

Bijzonderheden

Afstanden

Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon, het hoofdnummer van de Bosdijkloop (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, beide door het buitengebied van Vinkeveen, en een 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen (routekaarten op www.ttcdemerel.nl). Zowel wedstrijdlopers als recreanten zijn van harte welkom. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een Kids Run van 1 kilometer. Zowel start als finish zijn op de brug voor sporthal De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen. De Boei is voorzien van kleedruimten, douches, toiletten voor dames en heren, diverse zalen voor inschrijving, tasseninname, een EHBO post en een foyer met horeca-faciliteiten.

Aanmelden