Informatie

Verzamelaars hebben zich hierin verenigd om hun hobby nog beter te kunnen beoefenen. De leden verzamelen allerhande platte, verzamelwaardige objecten. Dat kunnen postzegels zijn, munten, telefoonkaarten, bidprentjes, bierviltjes, winkelwagenmuntjes, sigarenbandjes, suikerzakjes, penningen, markerclips, enz., enz.

De vereniging biedt de verzamelaars middelen om hun verzameling uit te kunnen breiden. Om aan nieuwe en aanvullende objecten te komen zijn er veilingen en stuiverboeken tijdens de clubbijeenkomsten en rondzendingen voor lekker snuffelen thuis. Tijdens de clubbijeenkomsten en de verzamelaarsmarkten kunt u objecten met anderen ruilen en zijn clubhandelaren aanwezig voor aanvullingen op uw verzameling, de nieuwste uitgiften en allerlei hulpmiddelen zoals albums, catalogi, aanvullingsbladen, pincetten, loepjes, munthouders, enz., enz. Tijdens de verzamelaarsmarkten is er een prikbord met te koop en gevraagd materiaal.

Niet onbelangrijk is te weten, dat de vereniging een nalatenschapscommissie heeft, die nabestaanden kan adviseren over een nagelaten verzameling.

Meer 'Overig'

De Broedplaats

De benedenverdieping van het vroegere zusterhuis Maria-Oord in Vinkeveen staat niet meer leeg, We zijn begonnen! De...