Informatie

In de Toonzaal worden uiteenlopende kunstenaars in de gelegenheid gesteld om hun meest recente werk te exposeren. De kunstvormen varieren per expositie. Zo ziet u de ene keer realistische fijnschilders, de andere keer abstract werk, dan weer prachtige fotocollecties, en steeds weer wisselende vormen van beeldende kunst. De Toonzaal biedt u spannende, humorvolle, kleurrijke of zwart-witte, vrolijke en ingetogen momenten… momenten die u niet mag missen. Het belooft een zeer afwisselend, kleurrijk en mooi expositiejaar te worden.

De Toonzaal is een cultureel middelpunt dat u dichterbij kunst, erfgoed en cultuur brengt. Onze tentoonstellingen onderzoeken het verleden en verbeelden het heden, stellen vragen over gisteren en morgen en laat u nadenken over eeuwenoude tradities en gewoonten. Wij vertonen onze eigen collectie en zijn gastheer voor rondreizende shows en tentoonstellingen van lokale, nationale en internationale hedendaagse kunstenaars en fotografen. Altijd mooi, vol emotie, vol gevoel, kleurrijk of zwart-wit, realistisch of abstract… In onze Toonzaal tref je het allemaal aan. Geen expositie mag je missen, elke tentoonstelling moet je gezien hebben!

De openingen van de exposities vinden altijd plaats op de eerstgenoemde zondagmiddag, telkens van 14.00 tot 17.00 uur en uiteraard altijd onder het genot van een lekker drankje, bijzondere hapjes en lichte muziek. De kunstenaars zijn tijdens de opening van hun exposities persoonlijk aanwezig.

Tijdens de openingen van de exposities kunt u een persoonlijke kunstkaart in ontvangst nemen waarmee u kunt sparen voor een uniek kunstwerk.

Meer 'Kunst & ateliers'

Atelier GN9

Atelier GN9 is een gezellig, ruim en licht atelier, landelijk gelegen en vlakbij het centrum van Abcoude. Het is een...

Atelier54

Atelier54 verzorgt cursussen tekenen en/of schilderen. Ook organiseert en begeleidt het atelier creatieve en...

Pien Maso

Ik maak schilderijen in olieverf. Daarbij maak ik gebruik van Renaissance-techniek, dat wil zeggen: een groot aantal...