Informatie

Als ijsclub beschikt de IJsclub Baambrugge over een landijsbaan, een skeelerbaan, een clubgebouw.
IJsclub Baambrugge heeft ook een trainingsgroep, recreatieschaatsen en, jeugdschaatsen. In de winterperiode zijn deze schaatsers actief op de Jaap Edenbaan.
's Winters staat de landijsbaan onderwater en wordt er op natuurijs gewacht. Het skeelerseizoen loopt van 1 april tot 30 september. De skeelerbaan is vrij te gebruiken, behalve tijdens de zogenaamde blokuren. De blokuren zijn bestemd voor skeeler groepen die afspraken hebben gemaakt met IJsclub Baambrugge. Bij de landijsbaan annex skeelerbaan staat een prachtig clubgebouw. Dit clubgebouw kan gebruikt worden in combinatie met skate en skeeler ativiteiten maar kan ook afzonderlijk gehuurd worden.

Bij periode van echt natuurijs is IJsclub Baambrugge ook actief op het buitenijs. De Angstel vormt dan het domein van tal van schaatsactiviteiten. Dat kan ondermeer zijn de Angstelmarathon, de Angsteltoertocht en in samenwerking met een vijftal andere ijsclubs de organisatie van de Vinkeveenseplassentocht en/of Botsholtocht.

Zomers zit de ijsclub eveneens niet stil. Al vele jaren wordt er op Hemelvaarstdag een familie fietstocht georganiseerd maar er is ook de fietstijdrit langs het Amsterdam-Rijnkanaal en de Dorpsloop over 10 kilometer. Ook is er jaarlijks een groot skate evenement op de skeelerbaan.

Meer 'Sportorganisaties'

De Veenlopers

Iedere dinsdag- en donderdagavond om 19.30 uur wordt er verzameld op de Rendementsweg, industrieterrein van Mijdrecht,...